Preguntes freqüents


Quants diners he de pagar com a despeses d'enviament?

Res, Farmily inclou el transport en qualsevol comanda a la ciutat de Barcelona.
Per entregues a fora la ciutat de Barcelona, es cobra un suplement de 2,75€/comanda. 

Com puc pagar la meva comanda?

El pagament de les compres s'efectua per targeta bancària. Les targetes bancàries acceptades són: Visa i MasterCard. Tots els pagaments realitzats a través d'aquesta web es realitzaran en euros independentment del mètode de pagament utilitzat durant el procés de compra.

Quan rebo la meva comanda?

Com que necessitem collir aquells productes que et servirem, necessitem un temps prudent per poder preparar-te la comanda. Per aquest motiu, totes les comandes són entregades dilluns, dimecres i divendres entre 17h y 21:30h

A quines zones geogràfiques envieu comandes?

Lliurem les fruites i verdures a domicili a tota la ciutat de Barcelona i algunes ciutats del Vallés Occidental i del Baix Llobregat. El repartiment es fa en furgonetes els dilluns, dimecres i divendres per la tarda.

Què faig si algun producte no m'arriba en bon estat?

Envia'ns un missatge per whatsapp i t'oferirem una solució.

Es pot reservar producte, com per exemple calçots per temporada?

Treballem amb productes de temporada i proximitat. No cal reservar, sempre i quan estiguin els productes al butlletí de producte setmanal, podran ser comprats i entregats. 

Cada setmana canvieu productes?

El producte que oferim és producte de temporada, de tal manera que depenent de la temporada trobareu uns productes o uns altres a preus diferents. Tanmateix, si oferim productes destacats, us ho farem saber per les nostres xarxes socials i sortirà al butlletí de la comanda.

Quan feu referència a productes de KM0, d'on provenen?

Nosaltres treballem només amb agricultors de Catalunya (Baix Llobregat, Vallés Occidental i Maresme, etc..) Majoritàriament els productes són collits el mateix dia que arriben a casa dels nostres clients, així podreu apreciar la qualitat del producte senzillament al tacte i l'olor, no hi ha res com un producte fresc. 

Tots els productes tenen certificació ecològica?

No sempre. Quan els productes ecològics no compleixen els nostres estàndards de qualitat (bé perquè el punt de maduració no és l'adequat, o el sabor no és bo...) els substituïm per uns altres d'agricultura tradicional.

Comptem amb una xarxa d'agricultors amics de tot el país que ens ajuden a tenir una oferta rica i variada. La fruita i verdura que servim es produeix exclusivament a Catalunya. Gràcies a ells podem dir que oferim el millor de cada hort. Són agricultors que comparteixen els nostres criteris de qualitat i conreen amb mètodes naturals d'agricultura ecològica o tradicional.

Son més cars els productes ecològics?

Sí. Els productes que moltes vegades trobes més barats al súper estan pensats per créixer ràpid i en grans quantitats, utilitzant diversos tipus de fertilitzants.

Els productes que entreguem es recullen en el punt últim de maduració i no s'emmagatzemen durant setmanes en cambres frigorífiques. Utilitzem mètodes tradicionals i respectem els cicles naturals per impulsar la protecció i millora del medi ambient, dels recursos naturals, de la diversitat genètica i de la conservació del sòl i del paisatge.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Si ets agricultor i conrees productes ecològics i de qualitat, i t'agradaria col·laborar amb nosaltres, pots enviar-nos un email a farmilyapp@gmail.com.