MIQUEL SABAT de SANTA COLOMA DE CERVELLÓ


Miquel Sabat Vilarnau porta tota la seva vida dedicada al camp.

Els seus productes són conreats als terrenys de Cal Nano a Santa Coloma de
Cervelló, que es troben a 17 km del centre de Barcelona.

Com a agricultor ofereix un producte de proximitat, collit al matí per consumir aquella mateixa tarda. Conrea enciams, col Kale, coliflors, brocolis, tomaquets, nispres, cireres........

 Farmily - Del camp a la taula  Farmily - Del camp a la taula

El seu producte és gairebé ecològic, tot i que no té la certificació del CCPAE. Cultiva els seus productes segons els standards d'agricultura integrada que preténen la no utilització de productes químics en el correu de les hortalisses i fruites i la biodiversitat de plantes i animals autòctons.

Farmily - Del camp a la taula

Miquel Sabat va formar part del grup impulsor que va treballar perquè els terrenys agrícoles del municipi de Santa Coloma de Cervelló formessin part del Parc Agrari del Baix Llobregat. Així, els seus terrenys agrícoles formen part d’un àrea que comprèn des de terrenys una mica elevats fins a terrenys a la bora del llobregat.

En tot aquests terrenys hi ha aqüífers que fan que sigui una zona fèrtil per a l’agricultura. A més a més la seva proximitat amb la gran orbe, Barcelona, fa que les seves collites siguin perfectes per a poder gaudir del producte recent collit sense que aquest hagi de madurar en càmeras frigorífiques ni recorre grans distàncies amb camió.

Gràcies Miquel!